diumenge, 24 de maig del 2009

COMUNICAT DE L'ORGANITZACIÓ DE LA CUITA el SOL 2009

Ja li tenim el peu al coll a la Cuita el Sol.
Tot a favor pel que fa a les inscripcions, al monumental envelat de la Diputació, a la disposició del poble d’Àreu, d’Alins i del Centre Excursionista de Lleida, per que vosaltres pugueu gaudir de una molt bona cursa.
Sempre hi ha petits detalls que volen fer nosa, com ara unes previsions del temps que no acaben d’aclarir-se i que volen entorpir, una miqueta, la Cuita el Sol.
Tenim plantejat un itinerari alternatiu pel fons de la vall en el cas de fortes tronades i pluja continuada. Per això, us recomanem, que porteu un bon impermeable i roba d’abric.
La decisió del canvi d’itinerari depèn del Comitè de cursa, format pel delegat de la FEEC, l’àrbitre de la cursa, el director de la cursa i un corredor.Tot i les previsions del temps, tenim els ulls encarats al cim de Monteixo i mirem de reüll, l’ombra de la nit que ens vol atrapar.

2 comentaris:

  1. malgrat i el canvi de la cursa.... va estar prou bé, tot i que no era la cursa a la que anava la majoria de gent... però enfí, penso que s'hagués pogut fer el tradicional VK fins on s'cavava la cuita de joves...

    hi havia gent de vèrtic per allà? només en vaig veure a un..

    ara, a esperar la seguent cursa, quina és?

    ResponElimina
  2. Ja veuras les fotos (les teves també)

    ResponElimina