diumenge, 24 de maig del 2009

LOGÍSTICA PER LA CUITA EL SOL 2009

EL VOSTRE AVITUALLAMENT:
-El material que ens vulgueu deixar pel punt d'avituallament del cim del Monteixo l'heu de portar a la botiga Vèrtic de Barcelona (Rocafort 135), màxim fins divendres 5 de juny a la tarda. El mateix dia de la cursa no es recolliran bosses.
-La bossa ha de portar una etiqueta amb el vostre nom i número de dorsal. Dins només pot haver-hi una única peça d'abric i una barreta o similar. No s'hi poden deixar bidons ni beguda, ja que hem de carregar tot el material fins al cim.
-Hi haurà també un punt fix de trobada amb la bandera de Vèrtic a la sortida i a l'arribada, al costat de la zona de carpes d’atenció al corredor que disposa l'organització de la cursa. Aquí podreu deixar alguna cosa puntual que us faci nosa al moment de la sortida o allò que vulgueu trobar-vos al final de tot, a l'arribada a Àreu. Mantindrem aquest punt de trobada fins que baixi l´últim corredor de l’Equip.
-Hi haurà a més algun altre punt, a mig camí, on hi haurà presència de l'organització de Vèrticrunners per animar i fer fotos.

SOPAR I ALLOTJAMENT A L'HOTEL:
-Al finalitzar la cursa en dirigirem cap a l'hotel on ens esperen per sopar. A mida que aneu arribant a Àreu, ja podeu anar tirant cap l' HOTEL SALORIA, situat a l’entrada del poble d'Alins, al costat de l’Església. El sopar està previst cap a les 23:30h.
-Els que estigueu allotjats a l'hotel podeu comptar amb les habitacions disponibles ja des de les 12h del migdia del dissabte, i podeu anar-hi per canviar-vos o per qualsevol cosa que necessiteu. Donant el vostre nom i cognom a recepció, el personal de l'hotel ja tindrà la vostra habitació assignada i apunt. Us demanem que respecteu la combinació d’habitacions i que no improviseu canvis, ja que no hi haurà ningú de l'organització de Vèrticrunners fins al vespre.

IMPORTANT:
-Tingueu en compte que en aquesta cursa hi ha molta gent i que encara que l’aparcament per cotxes és gran, s’omple de seguida. Mireu de no arribar a última hora a Àreu.
-Pel bon funcionament del dispositiu previst, us demanem que seguiu totes les instruccions donades al peu de la lletra.
-Per qualsevol dubte o aclariment us podeu dirigir a l'organització de Vèrticrunners, a l'atenció d'Ester Nacenta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada